Torsdag 28.1

Jag blev lurad, jag skulle köpa en par såna där hö häckar som man har på lösdrifter. Kollade och hittade en liten som kostade 200€ och tänkte yeee! Den får duga, dom är ju skit dyra annars!! Nä men sen när jag skulle betala så var det ju mycket dyrare, då hade det vari moms fritt pris och utan frakt såklart. Frakten fattar jag men lägg nu ut riktiga priset och luras inte med att ha ett halv färdigt pris..Morr.

Jag blev så förbannad så jag skiter i hela hö häcks köpet 😦 Jag får gå och kratta hö varje dag bara…

Behöver den ju inte nu men tills marken blir bar och mjuk skulle den sitta fint!

Idag skulle det ha gått att hoppa på ridplan, runt kanterna är den ännu hård men hela mitten är mjuk! Funderar skarpt på att lägga fram några hinder åt Lalle imorgon 🙂

Stella har idag ridit Pampas och skall göra det fram till Söndagen. Vi har bytt hästar för några dagar! Det är bara för att jag ville forska mig fram vad Lalle har för problem, därför rider jag honom nu fram till Söndagen. Idag var han nästan bra kan man säga men så skulle han plötsligt inte ta höger galopp alls utan bara vänster, tidigare dagar har det inte varit problem. Ja man blir inte klok.. Men gissar fortfarande att något är låst och hoppas att massören hittar något på Söndagen!

Men vet ni nu när det varit några dagar plus grader igen så har jag börjat gilla det.. igen, visst det är vått men så skönt tillika. Dörrarna i stallet kan vara uppe, man behöver inte vara hysterisk med att stänga dörren efter sig HELA tiden när man går in och ut. Allt går mycket snabbar helt enkelt. Dessutom är det är kalas enkelt med vattnet i hagarna och man behöver knappt klä på sig ! Jag är ganska reglerbar trots allt när det kommer till väder 🙂 Vad jag aldrig kommer att vänja el acceptera är vinden och storm! Det är lovat hård vind till helgen och det hatar jag! Ja just det ja..så var det helg snart igen..I den här farten sitter vi ju snart på ett plan på väg till värmen!!!!!!!!!!!!!!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s