Mardrömsväder

att vakna och gå ut till stallet i våt tung snö och regn som piskar en i ansiktet är det värsta jag vet. Det räcker för att få min dag förstörd. Att det ska fortsätta ännu imorogon gör mig deprimerad. Det är nu man borde haft flygbiljett bort härifrån. Det ska sluta regna efter en par timmar, då skall jag rida ett dressyr pass med Pampas, men det är åxå allt jag tänker göra idag…utomhus. Här inne kan jag tänka mig yoga.. 

Efter Fredagens yoga pass fick jag ont i musklerna, jag trodde det skulle hjälpa med att pausa en dag och bada jaccuzi istället för att mjuka upp musklerna, ännu igår hade jag ena armen så sjuk att jag hållit paus. Tror jag tar i lite för mycket när jag en gång kommer igång 😉 man är ju inte 25 mera…

Nu hann jag ljuga redan på den här korta stunden, jag måste städa åt kaninerna idag åxå och skall göra det nu genast så tjingeling!!!

P.s så här ser det ut när man blandat spån och torv…tycker det ser smutsigt ut. Torven tar lixom över..

  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s