Vem är dom?

När jag läste ett inlägg på Tyras blogg kom jag på att jag måste göra samma. Tänk så många som läser här som inte alls känner till vem alla är här på bloggen. Jag nämner bara en massa namn men ni har ingen bakgrund till det personer. Så om jag gör en snabb lista på det personer jag mest nämner och lägger en kort fakta text bakom allas namn?

Det blir kanske aningen redigare för er att hänga med då? eller hur?

Petri – Som jag tror är ganska klart men han är min sambo. Vi har varit sambon sen vi byggde vårt hus och flyttade in och det var året 2007.

USA 2013 203

 

Monica  – Min barndoms vän sedan vi gick i lågstadiet. Vi har med några undantag (som när jag bodde i Sverige) alltid hållit till i samma stall och ridit tillsammans. Sen jag fick eget stall har hon hjälpt mig med mina hästar,stallet och haft foderhästar som stått här i stallet samtidigt. Efter att Ellu somnade in har hon nu börjat rida Macarena allt mer och mer!

20140804_144952 (1)

Stella – ny i stallet och vän sedan förra sommaren. Förutom att vi har Lalle gemensamt så umgås vi ibland åxå utanför stallet. Främst festar vi ihop eftersom vi båda gillar samma saker och att dansa 🙂

12540611_541300852703395_1297174977959188828_n

Ida & Marie – Båda två rider Pippi här i stallet, tidigare om åren har Ida haft egna hästar här och Marie har hyrt en annan häst som stått här för en tid sedan. Båda härliga töser som jag gillar att ha här 🙂

Linda – Min syster, som jag ofta inte kallar Linda utan säger syster här på bloggen, men ibland dyker hennes namn upp åxå. Just för tillfället är hon inte mycket här eftersom hon har en krypande Minou i hälarna och inte hinner. Men rider och hjälper till i stallet alltid nu och då!

image12

Kirsi – Äger Tuikku som är inhyrd här i stallet. Kirsi bor i Lojo och är finsk språkig. Kirsi kom till stallet för 3 år sedan? tror jag.. Först med en liten vit ponny som hon sen sålde och köpte Tuikku i stället. Hade ingen aning vem hon var när hon kom men vi har efter hand lärt känna varann mer och mer. Jätte trevlig och jordnära och en super bra ”kund”

11221780_10208537738071070_3719954841394110005_n

Satu – Ägare till Inez, som jag inte känner så bra ännu men är en glad person. I alla fall har vi en sak gemensamt och det är att vi gillar engelska fullblods hästar 🙂 

12670118_979206782150066_2411421949364679886_n

Annonser

4 reaktioner på ”Vem är dom?

  1. Kiitoksia Heidi kauniista sanoistasi ja tiedät, miten kovin arvostan tapaasi hoitaa tallia, mikä on poikkeuksellista. Paljon nähneenä tallisi oli jotain sellaista, että tämä oli ainut, mistä olin valmis maksamaan tyhjästä karsinapaikasta ennen uuden hevosen ostoa. Tuikku löytyikin nopeasti. Ja vaikka suomenhevoset eivät ole se mielirotusi 😀 niin Tuikku on viihtynyt arabien ja puoliveristen seurassa vallan mainiosti, mitä alussa ajattelin, pitäisikö sillä olla rotukaveri. Mutta ei ole tarvinnut. Sinulla on magictouch hevosiin, auktoriteettia ja oikeudenmukaisuutta. Arvostan sitä rehellisyyttä, minkä olen nähnyt sinua seuratessani, sen minkä lupaat olet myös pitänyt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s