😡😡😡😡

Pampas förstörde min dag..slutet av den 😦 Vi hade byggt hinder banan med Stella och skulle provrida den när Pampas vände rumpan mot mig och små bockade när jag skulle hämta honom. Pippi är hög brunstig och går och kastar sig mot Inez dagarna i ända, piper och skriker och det har fått Pampas att flippa. Jo jag förstår att det är frustrerande men SÅDÄR GÖR HAN INTE MOT MIG, inte mot någon!!! Så det blev att leka katt och råtta leken i en redig halv timme, hade honom och springa runt mig. Till en början såg han på allt annat än mig och nonchalerade mig totalt. Jag vifta och smacka och kommenderade på honom tills han börja höra på mig.

Faaan att han kan välja dålig dag att göra detta, klockan tickade och jag ville ju hinna hoppa före det blev mörkt. Lalle och Stella började värma upp medan jag ”jagade” Pampas. Tills sist sa jag prr HALT och han stannade bums. Jag hade honom där han SKALL VARA. Han var GENOM svettig men ärligt så brydde jag mig inte. Vi skulle hoppa! Hoppas han lärde sig något av det här. Så sadeln på och ut på banan. Färdigt uppvärmda var vi ju båda två så vi satt av i trav över hindren. Hindren var högst 55 cm höga eftersom vi hade Lalle med oss så det gick bra att trav hoppa!

Vi hoppade några gånger i trav alla hinder och sen i galopp, vi fortsätter imorgon tänkte vi! Imorgon skall jag filma när vi hoppar mera men här får ni en sneak peak 🙂

 

 

Annonser

2 reaktioner på ”😡😡😡😡

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s