Nu skall det hoppas

När Stella kommer från jobbet skall hindren ut på åkern! Nu är bottnet helt perfekt! Efter mardrömsvädret kommer ideal vädret 🙂 Nu skall det hoppas, shit, både Pampas och Lalle kommer koka…Vet ni vad jag tänkte skriva? Pampas och Nova!!! Varifrån kom det lixom.. Nåja jag ropar fortfarande på Pippi och Ellu när jag söker in dom på kvällen så..!??

Jag fråga Stella hur hon tyckte Lalle var igår efter att hon haft över en veckas paus från att ha ridit honom. Hon skrev att han var helt som en annan häst, att han inte drog alls och bar sig bättre. !! Victory!!! Nu måste vi jobba med att hålla honom så här. Tycker förde vi skall prova hackamore på honom, men det får bli till nästa gång det är min riddag!

Eftersom både Lalle och Elli IGEN låg och sov när jag skulle städa deras hus så har jag det ännu ogjort.. har ju inte hjärta att jaga upp dom för att få städat. Så nu skall jag göra det före jag sen tar ut både Elli och Stella på åkern och longeras lite!

Hur söt får man vara ????????????

11891113_1529015084051018_5890391854084019225_n.jpg

 

Annonser

2 reaktioner på ”Nu skall det hoppas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s