Hoppning med Inez

Eftersom dom lovat plus grader och regn fr.o.m imorgon så kommer jag plocka bort hindren igen. Monica lova hjälpa mig men först skall hon hoppa Macarena en gång till där. Om det stämmer att det regnar hela nästa vecka så kommer det först bli is yta och sen bar mark på åkern. Det är synd!, men vi har alla hunnit hoppa där, ja eller alla utom Tuikku och Kirsi då Kirsi är sjuk. 😦 Ida skulle kanske komma imorgon ännu och fara med Pippi där!

Jag hoppade med Inez idag! Jag började med att trav hoppa några av cavaletterna. Det gick bra, så jag lät henne börja galoppera. Hon är väldigt svår att få att trava när hon är så ivrig, hon galopperar nästan på stället hellre än travar. En klar förbättring sen hon kom hit är nog det att hon skrittar på långa tyglar när du hoppar upp!

Hon drar något fruktansvärt i tyglarna mellan hindren, så visst är det MYCKET jobb förrän vi kommer igenom en bana. Men vi har tid och hon gillar att hoppa så det skall nog bli bra det här. Hon har kiva och bekväma hopp. Bra balans över hindren och hoppar högt över!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s