Måndag 8.2

Jag började med Jepas timme genast så här på Måndag morgon, i lite regn och på en isig ridplan. Men Lalle var super! Helt annan häst sedan senaste timmen för två veckor sedan. ENDA som inte gick bra var skänkelvikning till vänster, han vill inte trampa i kors med högra benet. Och så tar han inte heller högra skänkeln lika bra! Så antagligen är han lite öm ännu under bogen! Men annars helt otroligt jämn, tog stöd på BÅDA tyglarna och gick en lång djup form. Som Jepa säger : Fin arab 🙂

Imorgon skall jag köra Lalle och Stella på hopp träningar, bara vår väg tillåter det. Åker ingenstans med släp om det är bara is. Inte ens med fyrhjulsdriven bil. Men som det regnar nu så skulle man ju tro den hinner bli bättre. Det har ju inte lovat så vidare väder framöver, får väl tyvärr inse att vintern kom och tog slut för i år..?

12714430_549957838504363_1042909144_n

Har jag annars visa hur min bästa (sommar)dragbil ser ut just nu? Jag kan säga att den kommer inte se lika dann ut i vår när den kommer ut! Petris ”lilla” projekt i vinter 🙂

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s