Kvälls träningar

Vi kom iväg på träningar, vägen är nästan helt isfri! Så även vår ridplan! Helt sjukt hur mycket det smultit inatt! Igår var ännu hela plan täckt med is och idag är bara kanterna isiga. Mitten var helt mjuk!

Stella var jätte nervös inför hennes och Lalles första träningar! Helt förståerligt men som jag sa så det är bara träning och det får gå dåligt. Det är här det skall gå dåligt så man kan lära sig och bli bättre. Och visst var dom båda spända i början, Lalle antagligen bara för att Stella var d. Men vet ni hur fint det gick när dom lite kom igång! Jag måst säga att det var nästan bästa gången hittills.

Jessica Aminoff heter tränaren och enligt mig bästa alternativet för oss. Det är nära, hon är duktig och jag känner hennes sätt att rida och träna från tidigare. Hon har ridit och tävlat Nova och sett hans dåliga sidor. Men åxå dom bra sidorna och vet vad dom kan. Lalle är ju väldigt lik Nova i hoppningen. Det tog inte länge så sa hon att Lalle hoppar jätte fint när han slappnar av. Och hon tyckte han såg kiva ut!

Så nästa Tisdag igen bär det av, vi skall försöka hinna en par gånger vara med före jag sen åker på resa! Själv blev jag jätte ivrig att gå på några lektioner när jag satt där och såg på! Kanske jag hakar på något tag! 🙂

  
 

Annonser

3 reaktioner på ”Kvälls träningar

  1. Va så nervös!! Men de släppte sen efter en stund o då slappna oxå lalle av. Men de var för att Jessica verka förstå oss o fatta hur vi fungerar. Var nästan mest rädd att hon inte skulle förstå hur vi fungerar. Framåt har vi gått, men en hel del kvar att jobba på 😂 tack att du orkar komma me o kuska på oss!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s