Kazanova

Skall Nova komma hem? Det är inte nu aktuellt men småningom. Situationen har ändrat, A-R och hennes familjs vardag kommer ändra snart, inte deras tycke om Nova dock. Hon gillar honom fortfarande lika mycket och skulle vilja köpa honom. MEN p.g.a deras planer kommer det inte lyckas. Hon har fått ett nytt jobb som är längre bort och har inte tid med stallet hemma. För det första kommer Nova flytta till ett annat stall snart och hon kommer göra sig av med dom andra hästarna. Hon kommer satsa fullt ut på träningar och tävlingar nu hela våren och över sommaren med Nova.

Efter det ser det ut som om att Nova kommer hem. Hon vill hålla honom men förstår själv att det inte kommer lyckas. Hon har lärt känna Nova så pass bra att hon vet att det inte är ett alternativ att skaffa en medryttare och det går jag inte heller med på. Planerna för dom är att få ett till barn och under den tid hon inte kan rida själv vill jag inte att någon annan sköter honom, någon jag inte känner. Inte för att jag inte litar på A-R. Jag vet att hon skulle vara noga med att hitta en bra och rätt ryttare åt honom men hon vill inte det själv. Vi tänker lika där, inte för mycket nytt åt Nova, han är en enmans häst!

Blir hon inte gravid är ju situation en annan såklart men som det nu ser ut så tror jag nog han kommer hem i höst! Jag är egentligen ganska glad över det här. Nu nästan väntar jag på att få sätta min fina dressyr sadel på honom och börja träna dressyr med han 🙂 Före jag visste det här hade jag inga som helst tankar på vad som händer med Nova men nu är jag lite ivrig faktist!!

Petri tycker det här är det enda rätta, han har varit emot att föra bort Nova från första början!! Han saknar Lisa som står och svänger på huvudet i hagen 🙂 lilla Lisa…♥

1610092_10153482051659825_7387893365129400043_n

Annonser

8 reaktioner på ”Kazanova

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s