Påväg mot våren

Trots det här tråkiga vädret så kan jag inte annat än lite tycka om det. Varför? Förutom leran som snart börjar titta fram så är allt bättre såhär. Ok inte att de e vått heller MEN jag har alla hagar städade redan. Sand delen är torr och ren och idag hoppade jag lite smått på ridplan! Vägarna är mjuka å bra att rida på och man fryser inte ihjäl när man rider.

   
   
Fåglarna som kvittrar och dom allt mera ljusa morgnar och kvällar gör att det märks att vi går mot rätt håll. imorgon har dom lovat snö el snöslask, jag har tänkt hålla ledig dag då för snö slask är ännu värre än regn. Så idag red jag även Lalle fast han egentligen borde haft ledigt. Han får sin lediga dag imorgon istället. 

Jag testade hackamore på honom, red på plan. Han funka bra, tror man kan bra fara i terrängen åxå. Skillnaden från Lalle och Pampas på hackamore är att med Lalle känns det som du skulle ha något i munnen medan me Pampas så märker man att han är bettlös. Det är inte heller dåligt, han funkar ju bra, men jag säger ba att det är skillnad. Dock rider jag inte Pampas på plan med hackamore, där är han nog bättre med träns.

  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s