En framtidsdröm

Jag har alltid velat hjälpa hjälplösa djur. Jag skulle vilja ha ett litet zoo här hemma! Jag skulle vilja ta emot alla djur som blivit dåligt skötta el utstötta. Jag har redan gjort det här med kaniner. Nu har jag ju nästan bara egna uppfödningar och ras kaniner men det var en tid som jag tog endast såna som behövde nytt hem.

Ibland funderar jag om jag borde starta ett hem för vanvårdade hästar, istället för att ha inhyrda. Jag skulle ha mina egna men sen ta emot hästar som behöver hjälp. Jag skulle såklart måste sammarbeta med veterinärer och staden och vem vet vem annan för att få det att gå runt och finansierat. Men iden skulle vara att ta hit dom, fixa dom friska och hitta nya hem. Som exempel Skeppsdal som tar emot små djur och får hjälp av olika privata mänskor, butiker m.m. Det här skulle bara vara för större djur!

Skulle det här vara något att fundera på och ta tag i funderar jag ofta.? Kanske det någon gång skulle kunna gå. ? Skulle jag bli miljonär skulle jag inte ens fundera men nu är jag ju inte det 😦

12316339_899287110152700_5161781980213843188_n

Annonser

3 reaktioner på ”En framtidsdröm

  1. Samma dröm här, ända sen jag som liten tös läste boken Follyfoot, ett stall med oönskade hästar, ett givande liv skulle det vara utan tvekan, så om jag vinner på lotto vet jag vem som tar hästarna 😉 det finns en gård upp i landet som sysslar med det här, man borde besöka o understöda den. Namnet vet jag int just nu men de finns på FB.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s