Terräng i Albion sadeln

Nu skall jag alldeles strax sticka iväg till lagret, kom bara in så jag hinner få i mig lite mellanmål. (och blogga såklart) Om jag hinner tillbaka i tid kall jag gå och se på när Jepa håller timme senare idag.

Har redan varit ut med Macarena i terrängen MED DRESSYR SADEL! Alla borde få testa att rida i en ALBION! Det är verkligen en dröm. Tänk att jag säger det till och med, och provat rida med den i terrängen!!!.  det här var nu 6 hästen som sadeln passade på! Macarena har en jätte bra och bekväm galopp, i den här sadeln blev det ännu bättre. Dessutom är det länge sedan jag ridit henne ensam i terrängen. Hon är riktigt kiva, inte alls så stark som med sällskap.

Nu låter det här som om jag gjorde en försäljningsannons 🙂 Det gör jag inte, säljer aldrig denna! 🙂 ♥

Men jag kan tipsa er om att söker ni sadel så är ALBION ett alternativ, den andra sadeln jag sålde för en tid sen gick till en häst som innan hade provat 14 andra sadlar utan resultat..Det ni!!!

 

 

Annonser

En reaktion på ”Terräng i Albion sadeln

  1. Håller så med dig Heidi! Masas Albion är en dröm att rida i och det har alla sagt som provsuttit. Far jag till skogen tar jag hellre den än hoppsadel. Hoppar jag kavaletter och små hinder hemma är det också i den sadeln 🙂 Bästa sadeln och bra stöd!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s