Tisdags träning

Idag var Lalle och Stellas ridlektion på morgonen, det börjar flyta på bättre och bättre hela tiden med förtroendet dom emellan.. Lalle går nu in i trailern med öronen frammåt och med Stella i spetsen. Jag gör ingeting, bara står bredvid. Tror dessuotm Lalle lite börjat hiffa att det kan vara roligt att hoppa. Idag fick dom prova på en studs/yompa serie. Förra gången hoppade dom en kombination för första gången och nu var det bom, kryss, kryss, kryss mellan rum pysty. Först var det bara bommar på backen, som dom kom i skritt, sen trav och galopp och efter hand lyftes dom till hinder. Lite osäker första varven var dom men sen gick det JÄTTE fint!

Så här såg det ut!

Nu blir det lite pakko loma men sen när jag kommer hem så fortsätter vi några gånger med träningar. Efter det skall vi prova oss på nån tävling! Skall bli spännande att följa med dom här två!

När vi kom hem var det dags för Lalle, Enzo och Pippi att få nya skor. Jag var fast många timmar där och kom iväg och rida först vid halv 4 tiden. Tror ni inte att det vällde ner SNÖ just när jag red längs med vägarna med Korven och Stella. Alltså det snöa så att jag såg inte en meter framför mig. Tibax i stallet lättade det såklart igen! Mest arg på sånt här blir jag när det är lovat SOL hela dagen och det inte håller 😦 Det kan sen göra mig irriterad!

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s