Funderat

Ibland skulle jag vilja ha en vanlig blogg utöver hästbloggen. Inte för att skriva ner varje dag vad jag gjort men av två orsaker.
Nu när jag börjat yoga skulle d va vara kiva att lägga upp lite material för att komma ihåg hur d såg ut när man börja å sen om ett år o.s.v.
Två senaste gångerna har jag klarat av saker jag övat på. Å jag märker att jag mjuknat lite. Det är sån huippu fiilis!
Sen skulle jag vilja lägga upp massa foton från alla våra härliga resor. Å skriva lite kort så man faktist har d som en dagbok. Jag brukar nog framkalla en del bilder men när man blir äldre å minnet tryter kunde d va bra med en liten text på när och var man var just då. Jag har verkligen uruselt minne när det kommer till platser vi varit. Ibland om någon frågar om jag varit på något visst ställe får jag fundera två gånger.. Dessutom så får man alltid upp bilderna någonstans på nån dator OM vår egen skulle stärva. Så man kan aldrig förlora bilderna.
Jag håller på att packa som bäst och jag har sååå mycket fina klänningar som jag aldrig här hemma får tillfälle att använda. Bara dom skulle alla borde få en bild för sig…fast d har jag ju Instagram till :).. Skall bomba er med bilder under resan!! Om nete funkar vill säga 🙂

Nu vet jag inte men har för mig att man kan ha en blogg som bara är för en själv el för inbjudna?! Då kan ju bara dom som jag vill läsa d. Fast å andra sidan, den som inte vill läsa om andras privatliv gör d väl inte heller. Så fast den sku va öppen så tittar väl ingen in som inte är intresserad. ? Jag vet inte?

Annonser

6 reaktioner på ”Funderat

  1. problemet med att ha det på samma blogg är att den här bloggen är åxå stallets hemsida. Så då blir det dumt att det dyker upp helt andra saker hit som inte har något med stallet att göra. Tror jag skall fixa ihop en annan blogg före resan…Om syster hinner hjälpa mig…

    Gilla

  2. Man kan lösenordsskydda bloggar och så behöver du ju bara välja vem som du ger lösenordet åt, så kan bara de människorna läsa! Jag tycker själv att du bra skulle kunna blanda vardagliga grejor hit också – speciellt yogan verkar jättekul!! Eller sånt som du tycker att alla kan få veta (att det inte är privat) tycker jag du ska skriva hit, det behöver inte vara en 100% hästig blogg tycker jag – de flesta följer ändå här för att veta vad du håller på med och då läser man gärna hela alltihopa. Det som inte intresserar kan man ju hopp över 🙂

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s