Nova har flyttat

I Måndas flyttade Nova till ett annat stall, A-R har slutat med stallet där hemma och lånat ut dom andra två hästarna. Nova håller hon tills vidare och hyr in honom i det stallet dom brukar åka och träna till. När jag var och hälsade på Nova senast såg jag det här stallet och platsen, så jag vet var det är.

Det är en stor anläggning och nästan helt nytt kan man säga. Nu kan A-R träna betydligt bättre, på hennes egen gård hade hon ju inte ens ridplan utan bara en åker. Så hon var ganska beroende av vädret. Nova får vara ute hela dagen och äta torrhö. På sommaren finns det bete där åxå!

Nova hade i början stått i en box mellan två ston, efter första dagen fick dom flytta honom för han var lite väl intim med den ena…Det finns ingen valack som han kan gå med just nu så han står ensam bredvid två hingstar i hagarna bredvid! Där trivs han sa A-R. Han springer med svansen på ryggen och visar upp sig! Yepp that´s Nova!

Hon berättade att han redan fått smeknamnet ”hurmuri” av personalen i stallet. Och att alla gillar honom 🙂

stort och luftigt stall, Nova tittar ut där hunden står♥

12699049_10153578484734825_1410348686_o

12755214_10153582648949825_393671594_o

A-R skulle ha velat hålla honom enda till Oktober- November men jag skulle vilja ha hem honom senast i September. Bara därför för att jag skall kunna lägga ihop honom med dom andra på bete. Ifall det nu visar sig att han blivit hingst igen så vill jag inte lägga ihop honom sen mera när dom flyttat upp till vinterhagarna där det är mindre utrymme! Det var redan tal om hur det går efter att A-R fått sin baby, ifall hon skulle ta Nova tillbaka då…Jag sa att det är ett alternativ OM jag klarar av att föra bort honom en gång till….

Annonser

5 reaktioner på ”Nova har flyttat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s