Avslöja?

Jag har satt ihop en annan blogg nu, en personlig som jag nu undrar om jag skall avslöja😀

Har redan lagt upp en par inlägg som bara syster sett, därför för att hon måste fixa till headern åt mig..är urusel på sånt. 

Ikväll kommer Monica hit, vi skall gå igenom schemat och färga hår. Nu på dagen skall det hämtas lite hö och imorgon resten vad som behövs. Skall rida Lalle, Pampas och Macarena om jag hinner, annars får hon vänta till imoron. Stella och Elli måste jag åxå hinna med. Kanske ena i dag andra imorgon.!? 

Om inte Linda tittar in här något så kommer det bli blogg paus nu. Den som vill följa med på vår resa kan gå in på andra bloggen. heidisjoblom.blogspot.fi

  

Annonser

4 reaktioner på ”Avslöja?

  1. Meeeh… varför kunde du inte skaffa blogg via wordpress? Jag är urusel att följa bloggar som inte är wordpress då wordpress bloggsrna kommee alla upp på min app o så lätt att skrolla igenom.. 😢

    Gilla

    • De va nog ett alternativ men eftersom jag hade min gamla blogg i blogspot så va d ba att öppna upp där pånytt. Bara byta namn. Men jag ska se om Linda kan laga en rak länk från den här bloggen ti den andra

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s