Sorgligt men verkligheten kom emot

Idag har varit en helt fantastisk dag, första på en tid. För er som inte vet, som inte är vän med mig på har fb, skall jag berätta att jag måste jag ta min härliga lilla vita Volvo ur bruk för några dagar sedan. Nu tänker ju nån att jaha? so? men ser ni det är ju inte vilken bil som helst utan en bil som rullat 350 km med mig/oss och alltid gått genom alla besiktningar och gått som en klocka. Jag har ägt den i 13 år!!! Det är länge. Det är längre än va jag sällskapat med Petri, det är längre än vad jag ägt Pampas och Nova. Det är jäkligt många år!! Så jag har en hel massa känslor för den.

Bilen går fortfarandet som en klocka men rosten har tagit den så att det inte längre går att besikta 😦 Jag har vetat hela vintern att det här är sista året men jag hade inte väntat mig det just nu! En broms slang har rostat sönder och att laga den för bara några månader är inte lönt. Det är för mycket jobb för Petri!

Men så till dom goda nyheterna, vi har hittat en tvilling ”lillan 2” bara att många år nyare! Nu skall vi hålla tummarna att den här är lika goer som den gamla! Inget ersätter ju den gamla men ny bil måste vi ju ha så det här var det bästa alternativet!

 

Den andra goa nyheten är att jag börjat jobba igen! Jobbet var kanske inte det jag tänkt mig göra men just nu gör det inget för det här känns helt rätt just nu!

På Lördagen skall jag köra Lalle och Stella på tävlingar igen! Jag har blivit häst kusk på heltid nu då jag själv inte skall någonstans 🙂 förutom om några veckor så är det match show som jag tänkte delta i. För att Elli åxå skall få komma ut i värden lite före sommar lovet.

Med Elli har vi varit till galopp banan, där jag ridit henne ett helt varv runt. Trava gjorde vi åxå en hel raka! Ännu med stöd av Lalle men det har gått så bra så snart skall vi nog gå själva. Största problemet är nog att styra själv 🙂

Med Stella kan jag tyvärr inte alls rida längs med vägarna, hon ömmar så att hon vill inte gå fram alls 😦 Däremot har jag ridit henne helt själv på ridplan i både skritt och trav! Funderade på att åka till galopp banan med henne då där är mjukt och jämnt underlag!

När skall jag hinna åka någonstans med Pampas då?? Borde få det gjort före Maj då betäckningen sen sätter igång! ajjo, det kommer ännu en ponni som skall betäckas i Maj. Så Pampas får fullt upp! 🙂

12988017_10153754694643952_686858400_n

 

 

Annonser

2 reaktioner på ”Sorgligt men verkligheten kom emot

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s