Får man klaga?

Helt ärligt, hur länge skall man orka stå ut med det här skit vädret? Kallt, kallt, regn, vått och blåsig!! Är det lovat sol en dag så måst det endå kila in lite regn el mulet mellan varven…

Det börjar åtminstone ta redigt på mina nerver och lusten att göra något. Inspirationen som brukar finnas på våren är helt borta, jag har ingen lust att ens vistas utomhus.

Vårbruket har inte kommit igång någonstans och jag börjar få stress över att Pampas bete inte ens är lagat ännu!

Flickona är iallfall lyckliga som är tibaka i samma hage, dom kommer nog vara bästisar hela livet. Stella har fått obehag för valacker sen codon försökte betäcka henne. 😦 Tur godkänner hon endå Lalle så han inte behöv stå ensam.

Jag måst berätta om Elli, hur söt hon är när man skall rida. Ex igår longerade jag lite före jag skulle rida på plan. Jag brukar inte göra det, utan hoppar upp genast. Men nu har hon inte gjort något sen hon blev vaccinerad så jag ville se hur mycket energi det fanns där. Det fanns så de räcker och blir över, hon stod på två ben, bockade, galopperade och blev rädd för allt. MEN när jag satt mig upp så försvinner allt detta. Hon knappt vågar gå frammåt, hon är så försiktig!! Hon är så goer 🙂 Klart jag kommer få smaka på hennes cirkus tempor någon dag. Men att hon är så här försiktig visar ju att hon är klok.

Nu börjar hon dessutom likna en häst, hennes kropp ha jämna ut sig, den stora magen är lite mindre och 140 cm täcken går på henne. Får se va domarna tycker om henne på match shown!

Bästa kompisarna


En av Pampas fästmöer, (till höger)

Annonser

5 reaktioner på ”Får man klaga?

  1. Jaaaa usch för detta väder, amn får verkligen tillåtelse att klaga! Dock har vi lite finare väder idag, solen lyser till och med 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s