Hellou Maj!

Jag sitter som bäst och väntar att en service firma skall fylla på AC.n i Cadin. Det lär ska ta en timme!! Så jag tänkte blogga under tiden.
Jag har innan de här vari och besiktat och efter d här tänker jag lägga den och stå. Chevan är klar och i bruk igen så behöver inte två bilar. Chevan kommer funka som endast sommarbil här efter! Bästa dragbilen ever!!!

Annars då? Det är Maj och det är SOL och varmt!!! Just nu har jag de exakt så som jag alltid velat ha d här hemma.. Lugnt å skönt i stalle å jag har ett jobb jag trivs med och som passar in i min vardag perfekt!

Det har inte blivit någon betäcknig ännu. Macarena har inte ens sluta brunstat fån sin första brunst ännu. Tror d e tredje veckan i rad nu. Hon måste ha en paus och börja pånytt före vi kan betäcka..
Va jag säkert int berättat är att jag blev erbjuden att bli delägare och halva uppfödaren på Macarenas föle. På det villkoret att jag rider in den!☺ Det va ett bra erbjudande enligt mig så jag nappa på det! Jag vill ännu bara försäkra mig om att föle får heta splinters som e mitt uppfödarnamn. Det ha jag glömt att ta upp me ägaren!

Flanda, det andra stoet som e hos oss är inte brunstig ännu. Pampas är int d minsta intresserad av henne heller så får vänta med det åxå.

Tanken var att Stella sku starta en tävling me Pampas om en par veckor men om betäxkningarna råkar bli just då får vi skjuta fram det.

Vi hoppade förra veckan, jag me Lalle och Stella me Pampas. Det gick fint och Stella fick känna på hur d känns me en säker häst☺
Lalle var helt super han åxå, jag ha inte hoppat honom på länge av den orsak att han behöver börja lita på Stella och att dom hittar varann i hoppningen. Det har dom ju nu gjort så jag testade honom. Vi hoppade en massa special hinder som låg på 70&80cm var av en kombination!!! Vi hoppa allt i galopp på första gången utom kombination där har drog åt sidan. Men fo sen snällt efter det. Förrutom att han börja hiffa va hoppningen är och blivi modigare så kunde jag reglera galoppen exakt som jag ville. Korta hu mycke som helst men åxå länga så att han hoppa när JAG bad!! Fantastiskt!!

Stella och Elli är båda ridna 2 ggr/veckan. På plan har vi hållits nu. Sandvägen e så stenig när dom kört ut nytt grus så Elli har jobbit att gå hon med. Med elli ha jag inte ännu trava själv medan med stella ha vi gjort d redan många gånger. Styrande funkar nu bra så bara vi kommer ut i terrängen ska jag rida själv där åxå!

Annonser

2 reaktioner på ”Hellou Maj!

  1. Härligt med ett inlägg veckans höjd punkt, måste riktigt sätta mj i kvälls solen med en te kopp o läsa! 👍😊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s