Det går frammåt

Jag har idag ridit Elli en kort kort terräng tur i både trav och galopp.! Galoppen var ej planerad men det gick så fint så jag lät henne fara några meter! Monica och Macarena var med oss som stöd var det tänkt. Men Elli behövde inget sånt, hon gick först hela vägen och gick fram som en gammal och van ridskole ponni 🙂

Med Stella travade jag 3 varv runt åkern igår! Det börjar bli lite trist att fara runt ridplan hela tiden. Stella är jätte jätte lydig, hon stannar på pricken när jag ber och hon travar lugnt och stadigt med balansen under kontroll! Jag skall nån dag göra med Stella som jag gjorde med Elli idag, jag leder henne upp till skogen och hoppar upp där som underlaget är bättre! Lite variation måste det vara. Ridningen är helt kravlöst, kommer först i höst gå vidare med skolningen. Just nu skall det bara vara roligt!

13183177_592241294276017_1415804053_n

På Lördag blir det Match show, nice när det lovat ösregn hela dagen.

För några helger sedan var Lalle och Stella på tävlingar och hoppade två st felfria banor och placerade sig som tredje i 60 cm! Den här helgen får Lalle stanna hemma, Stella skall tävla med Pampas istället. Skall bli kul att se på! Hon har hoppat Pampas två gånger  och ridit honom kanske totalt 5-6 gånger. Vi rider väldigt lika så jag vet att det inte kommer bli ett problem. Sen skall vi hoppas Pampas inte är allt för hingstig och glömmer bort hur man beter sig 🙂 det blir ju trots allt första resan bort hemmifrån i år !!!

Macarena har ÄNTLIGEN slutat brunsta, så vid nästa brunst skall vi testa betäcka! Måste säga att jag trodde inte det fanns värre brunst monster än Pippi, men jo det finns det tydligen…

 

 

Annonser

5 reaktioner på ”Det går frammåt

  1. Elli kan nog överraska! Men du e nog helt sjukt modig 😂 är så otroligt närvös inför helgen men som tur litar ju både Pampas o jag på dig 😊👍vi får ta de på känsla o hoppas jag hålls på.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s