Stella video

Här får ni se en ihopklippt video när jag red Stella på åkern, andra gången ensamma på åkern. Före det har vi hållits på plan. Vi fick in lite galopp åxå. Så nu har jag nått mina mål som jag hade för våren med både Elli och Stella. Det var att rida själv i både skritt och trav. Plus är att vi även galopperat!

Ser ni vilka stora steg hon har? Eller är det bara jag? .. i alla gångarter, kommer bli något helt annat att vänja sig rida Stella än resten av mina hästar!

Annonser

En reaktion på ”Stella video

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s