Vilken skönhet❤️

Jag och Stella åkte iväg för att hälsa på Pandora idag, hon bor här i närheten över sommaren så passade på då körvägen inte är så lång. Splinters Pandora är Pampas första avkomma och min första uppfödning. Hon har förvandlats till en vacker vacker häst. Och jag ångrar lite att hon inte fortfarande är min😀

13227939_593071020859711_1872743711_n

Hon är renrasig anglo arab och jag har inte sett henne på två år. Hon har utvecklats massor sen sist och jag ville se henne för att jämföra henne med Elli. Nu är ju Elli såklart många år yngre men endå såg jag likheter i kroppen. Jag hoppas Elli kommer blir lika fin som Pandis när hon växt färdigt 😍

Elli i liknande bilder bara att på bilden 4 år yngre

05-15unnamed (29)

Så där annars kan jag ju berätta att jag fick smaka på gräset idag när jag red Elli på åkern. Det var vår första gång ENSAMMA på åkern och det var ju katastrof. När hon inte fick som hon ville, det var att gå tillbaka till stallet så drog hon ner huvudet och bockade flera gånger. Jag satt oförberedd med halv långa tyglar och vips var jag nere. Jag VISSTE att det här kommer att komma någon dag, men efter det här rider jag inte på långa tyglar mera! 🙂

Hoppa sen genast upp och red på en stor volt flera varv för att hon inte skulle få viljan igenom. På korta tyglar hela tiden!!! Jävlar anamma vad det är temperament i damen.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s