Tävlingshelg

Stella deltog med Pampas i Billnäs games på Lördagen. Där hoppade hon i hööks cup klassen, 80cm. Dom placerade sig som femte och med en betydligt bättr bana än förra helgen i Broby. Pampas var super glad igen att vara ut på tävlingsbanan. Det är roligt att kolla från marken på honom som omväxling. Jag har ju aldrig vari den som bara vari me på tävlingar utan alltid ridit. Eller nej inte då som jag jobba som tävlingsskötare men nu på äldre dagar. Ibland har jag fundera hur den som inte rider ork följa med men visste är det ju roligt så här åxå. Men ajaj va det kliar i fingrarna att tävla lite när jag ser andra som hoppar banor…

Idag,Sönd var det Lalles tur och Hangö tävlingar. Stella och Lalle skulle hoppa första gången 60 cm utan någon mindre klass före. Inne i manegen var det lite krångligt med det ena och andra men sen blev det en fin bana med dubbel nolla som resultat. Lalle är rolig nog då han hittills gått bättre på banan än på uppvärmningen. Nästan alla gånger hinner man tänka att det här går aldrig klart och alla gånger ändrar han attityd när han hoppar själva banan. Bra så såklart. Men han lyckas få en lite stressad alltid en stund 😀

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s