Sommarlov

Hästarna är på bete, betäckningen är klar för tillfället, och Elli och Stella har gått på ledigt. Båda har gjort sig förtjänt av det efter att Stella gjort en otroligt fin terräng runda som innehöll alla gångarter plus hoppning över diken. Medan Elli igen har varit ut och åkat bil och blivit riden på stranden och i vattnet.


Chevan kokade påväg till stranden och släppte ut allt vatten så vi fick byta bil på vägen. Lastbilar och livlig trafik som brumma förbi under tiden fick inte Elli att röra en min. Som gammal och van stod hon lugnt och följde med allt som hände. Framme på stranden fick hon se på barnvagnar, båtar, svanar och familjer som ville fota henne och hon tog allt med en nypa salt!! Riktig duktig tös och en lärorik upplevelse.

Jag ha börjat rida Pampas igen, han var glad att komma ut även om han lite stressar på tillbaka vägen. Vi galopperade i bredd med en älg åxå, ca 50 m före den sen fatta att fara in i skogen. Jag kom i galopp längs med en skogsväg och på andra sidan diket stod älgen och åt bakom en buske. Min första tanke var att va gör älgen den andra var att va gör Pampas?, men ingen gjorde något så vi fortsatte som inget hänt. 😀 Sablar va dom är stora djur! Och Pampas var inte det minsta rädd😃 vet inte om jag skulle vilja veta hur det skulle gå om älgen kom emot honom. Hade han flytt el hade han stannat och gjort upp.?

Annonser

3 reaktioner på ”Sommarlov

  1. Jaa hör du den hingsten har nog nerver och tempermanet för en hel armé. Finns det nåt han nånsin blivit riktigt rädd för?
    Jag tycker Elli liknar mera å mera på Nova hela tiden. En femininare version av sin far kan man säga.

    Gilla

    • Elli ÄR Nova upp i dagen! På alla vis..😂 kan int nu så här komma på något som gjort han rädd. Visst kan han skrämma sig för en sekund för att sen endå bli nyfiken☺

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s