Juni news

Jag hann rida Pampas i två veckor och nu får jag bryta det. Macarena är brunstig igen. Alltså kan det inte ha lyckats senaste gång med betäckningen.😔 nå no panic ännu, allt före midsommaren är ok men sen tycker jag det blir för sent. Jag vill ha ett vår föl. Men lyckas det inte nu så har jag svårt att tro det lyckas alls.. Hon är ju endå på äldre sidan. 

Jag har fundera väldigt mycket på att hitta en dressyr ryttare som är duktig och tävlingsintresserad åt Pampas. Någon som kan ta honom till dom lite svårare klasserna. Finns det någon som skulle passa Pampas där ute och vill ha en häst att tävla med? Jag skulle sååå vilja få ut han på dressyrbanan. Han kan verkligen en hel massa. Han lär sig dessutom så väldigt snabbt. Fundera på att fråga nån halv proffs åxå men skulle såklart i första hand vilja att nån hobby ryttare som är duktig får prova först. Finns det någon där ute så snälla kontakta mig! El känner du någon som skulle passa så berätta vidare!


Ponnin jag tala om att skulle komma hit och betäckas måste backa ur, den har fått en ”sjukdom” och enligt veterinärens råd skall man inte betäcka den. 

Efter mycket funderas förde jag Elli till match showen som ordnades idag på Lojo travbana. Fortfarande tjock så räknade inte med att vinna något och hade inga förväntningar. Jag ville föra henne endast av en orsak och det var för övningens skull. Hon har alltid haft sällskap när vi åkt någonstans. Så nu skulle hon åka ensam bil, vara ensam på annat ställe. 

Så köttbullen kom iväg på utställning igen en gång. Resan gick bra, hon betedde sig bra framme. Lite skrek hon i början men lugna sig ganska snabbt. Dessutom blev hon IGEN tredje bästa unghäst. Samma som ifjol. Domaren var den samma och hon tyckte fortfarande om Elli. Hon sa att hon är jätte jätte fin MEN alldeles för tjock och kunde inte placera oss bättre p.g.a det! 

Haha inget nytt med andra ord😀 men jag är glad fast hon sa så. Jag vet att hon är fin bakom sin stora mage. Klart det harmar att nu två domaren sagt att hon har fina steg och är övrigt fin men inte kan få bättre poäng bara på grund av magen.. I höst får jag väl ta bort den fria tillgången på mat och försöka få henne i trim bara!!

Fina men tjocka Elli med dom lååånga öronen😋 hon får mer och mer fullblodshuvud och arab kurvorna försvinner. Dom långa öronen har hon nog ärvt av mamma Ellu.❤️Å sen ännu lite fail bilder som Monica och Stella lyckats ta.. Dom är alltid roliga..

Annonser

4 reaktioner på ”Juni news

  1. Jag anmäler mig gärna frivillig till att prova dressyrera Pampas. Förstår dock om du anser mig olämplig p.g.a storlek eller dylikt. Eller kanske du hade tänkt dig nån som startar högre klasser?
    Han e fin!

    Gilla

    • Ok då kan jag hämta honom ti er nästa vecka när han betäckt klart!!??? Om d passar.? Int tror jag du är för stor men om d känns sen så att dina ben dinglar i hans så får du säga till.☺ å du startar nog tillräkligt höga klasser, jag mena att ex lätt b kan jag rida själv.;)

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s