Bilder

Hon må vara lite tjock och ha ett ovanligt stort magparti men hon är så fin i mina ögon. 💕 Vänta bara att hon vuxit klart och jämnat ut sig!! Bilderna är från match showen och fotograf Jaana Hietanen. Jag plockade ut bara några där man inte ser hur stor mage hon har.. 

Håller ni med att hon här på första bilden ser ut som ett kraftigt engelskt fullblod? Cant wait att jag får galoppera med henne på bana och se hur snabb hon är!!😀

Annonser

8 reaktioner på ”Bilder

 1. Om nån häst är reggad med fel färg så e det Uni :/ tummanpunarautias står det i hennes pass o de e hon nog definitvt inte ….helt galet att dom ska färgbedömas som små föl ju .

  Gilla

  • Jag tycker det är dumt att det står nån färg alls i passet. Joviss om man ej har microship så måste dom ju ha nåt men shippa dom istället tycker jag.
   Dom sku istället ha så att ALLA hästar. Men då alla, även äldre. Alla som finns i finska registret. Då sku inga färger behövas längre. Så som på hundar. Många av mina uppfödnkngar har ingen färd i registerboken för att jag en velat sätta på en puff valp som föds svart det i paprena när jag misstänkt fen ändrar färgen.

   Gilla

   • Jo det sku va en ide att lämna bort färgen men tillika är det ju ex kiva att läsa på sukuposti el heppa järjestelma hur hästen i fråga ser ut ifall det inte finns bilder. Så någonstans borde färgen skrivas upp!

    Gilla

   • Hon är väl närmast tummarautias som sin mamma…..kanske aningen mörkare men int har hon någo rött i sej i alla fall

    Gilla

 2. Hon har utveklats väldigt mycket på senaste tiden. Jag har ju ej sett henne live men så här via bilder. Om jag skulle gissat hennes ras hade jag sagt trakhener 💞 Men annars tycker jag på första bilden hon faktist påminner om min häst 💞

  Fortfarande tycker hag det där med färger är så otroligt orättvist. Jojo är mycket svartare än vad Elli är även sommartid men ändå är jojo i paprena mörkbrun eller vart det svartbrun. På vintern är Jojo helt svart om hon ej klipps åxå. Endast när hon är klippt som hon skiftar i brunt. Joo färgerna bestäms när hästen föds men kanske vore bra att inte ha nån färg alls i passet när man ej kan vara mera specifik. Dom har ju ändå microship så.

  Tillbaka till din skönhet 😍 Stella har alltid varit så vacker å ”färdig”. Elli tycker jag har varit mera ”den fula ankungen” som man väntat ska komma ut sitt skal. Nu har hon gjort det. Tycker heller ej hon alls är så ojämn.
  Men fint ungsto Heidi 👌🏽💞

  Gilla

  • Om du ser elli i hagen är hon nog helt svart. Det e oftast på fotona hon blir ljusare och speciellt i starkt solljus. Blixten gör att det ljuger. Men som ex nova så ha aldrig varit så där svart svart som han borde vara. Elli e svartare än nova och då har hon bara ena föräldern svart medan novas båda är svarta. Sen tror jag att klippningen kan spela in lite, i vinter va nova inte alls klippt och hans färg har blivit starkare sen dess. Tror att d kan spela lite fan åxå. Nu kommer jag ju börja klippa elli åxå så kanske hennes färg försämras åxå..?!😔Sen finns det ju massor av nästan svarta hästar men så har dom det där lilla bruna vid näsan som avslöjar dom. Som ex lalle.. Har du bilder på jojo som nyfödd!? Kan ju vara dom identifiera henne fel? 😀

   Gilla

   • Nej jag har bara från när hon är 1år. Man tycker ju dom sku kunna sin sak i SavijärviGård. Men som du sa så spelar ju färgerna spratt emellan. För om du minns Jojo de först året jag hade henne så var hon ej helt så här svart. Men hon blir bara svartare hela tiden tycker jag. Jojo kan åxå få bruna partier på sej när man tar bilder.
    Men visst är det här med färger lite hebreiska ☺️
    Ska bli kul att se Elli klippt och hur färgen då förändras, om den gör det.

    Och till mitt förra inlägg. Jag menade med att jag ej sett henne live att jag jag ej sett henne på ett gott tag. För visst har jag ju sett henne 😂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s