4 Juli

Hehe, tassit, det är så länge sedan jag loggat in på wordpress på datorn så adressen finns inte ens kvar i minnet på snabblänkarna 🙂

Jag skall bara göra ett snabbt inlägg och berätta att jag inte kommer få ett litet föl 😦 Macarena brunstar IGEN! Det har inte ens gått 2 veckor sen hon slutade senast.. Det är något lite skumt med hennes brunster, som jag sagt hela tiden, förutom senaste brunsten som varit den enda normala…nå ingen fara skedd. Hon mår bra och det finns andra ston jag kan få föl av. Men klart jag hade blivit glad om det lyckats då det här inte hade kostat mig något!

Jag var dessutom i förra veckan och kollade på Pampas avkomma som föddes i år. Hedda som hon kallas var så liten och söt att man kunde ju inte komma undan föl feber!♥

13438880_10154451159786162_5721580042582091719_n

 

Annonser

6 reaktioner på ”4 Juli

 1. Joo nog har jag fått ångra mej otaliga gånger med Jack. Nästan rivit håret av mej för att han ej var en hon. Han är ju allt som man annars kunnat önska. Utom en kroppsdel som är fel och den avgjorde allt. Fast nu när jag sett bilder på han så ångrar jag att vi sålde han. Hade jag vetat att han sku bli så där jävla fin hade ej snoppen stört ens :)) Men onödigt vara efterklok.

  Gilla

 2. du vet nog vem han är i alla fall! Men hon är ägaren till lillingen. jag tror dom är jätte nöjda med henne även om dom ville ha en hingst 😦

  Gilla

  • Vet jag??? Nå jag ser ej så tydligt på bilden. Ser bara via mobilen. Ska kolla senare via datorn idag.
   Vad har folk för fel, varför vill alla ha hingstföl?! Varför kunde inte nån annan få snoppen på mitt föl och jag fått ett sto. Jag är ju super nöjd över Jack men han hade fått vara ett sto. ☺️👌🏽

   Gilla

   • Stella sa igår när jag visa bild på jack: ni är ju tokiga som sålt den där hästen och samma pandis😉 men man kan ju inte veta hu dom blir och alla kan man inte hålla. För mig spelar ju inte köne någon roll men vill man ha sto så vill man.

    Gilla

 3. Vet ej vem mannen och kvinnan i bakgrunden är men antar de känner Hedda. De lyser kärlek och stolthet av dom när de kollar på den lilla tjejen 💞
  Hon är sååå söt😍
  Beklagar Macarena. Jäklar med krångliga brunster. 😡

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s