Pampas- the stallion :)

När man är en hingst, och inte har eget bete, i det här fallet Pampas får man bli lite special behandlad. Man får gå och äta gräs där det finns och vara lite social med oss mänskor (och katter) istället för hästar. Att gå i trappor är bara ett litet hinder på vägen😄

Förra veckan gick det fint fint i Broby, han koncentrera sig på ett helt annat sätt, men så fick vi vara ensamma i manegen åxå. Jessica övade lite delar av lätt A program och två saker måste jag öva på här hemma. Första är att rida längre sträckor i ökad trav,om det ex är långa banan så saktar han av före långsidan är slut. Han orkar bara med en långsida i min plans storlek. Det andra är samlad förvänd galopp genom hörnen. Jag har alltid tyckt han gör förvända galoppen så bra, och visst gör han det, (även piia pantsu sa ju det för många år sedan) men jag har fuskat lite genom hörnen och inte ridit så djupa hörn. Så nu När Jessica skulle gå in i hörnen så bytte han gloppen alltför lätt. Helt ärligt så visste jag inte att man skall rida så där djupa hörn, trodde man skulle aningen runda av dom 🙂 Där ser ni, jag och dressyr = not!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s