Kaninungar

Hej hallo och hälsningar från Åland. Som vanligt när jag är på resa så har det fötts kanin ungar. Den här gången var det planerat och jag hade förberett hemma. Igår skrev Monica åt mig att det fötts många ungar men visste inte hur många. Man skall ju inte onödigt pota på dem. Nu som det ser ut så har det kommit över 10 st. 4 är reserverade men det betyder att d finns många som behöver nytt hem ännu. Så jag säljer till första som reserverar. Det är alltså renrasiga franska jätte vädurs kaniner med stamtavla. Jag säljer dom som familje kaniner och utan papper. Dom går utmärkt att ha ute även på vintern.

Maila stallsplinter@gmail.com el ring 0407195278

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s