Ny banner

Har ni märkt min nya banner? Som ni ser är den lite sned ännu, väntar på att Linda skall korrigera den! En annan sak ni kanske märker är att Lalle saknas? Det är ju såklart för att Lalle inte är min mera! I mina ögon saknas det en avkomma av Pampas där. Där är två av Nova så ett Pampas föl skulle vara på sin plats! Ett fullblod och ett föl så skulle bannern vara komplett 🙂

Kaninungarna har öppnat ögonen för en vecka sedan, vissa har lyckats ta sig ut ur buren åxå, det är nog bara fråga om en vecka så kommer alla fara omkring överallt. Dom är så fruktansvärt söta just nu. ♥

14017885_636373206529492_2003964690_n

Det finns ännu några st som inte är sålda! Jag vet inte könet ännu på dom men när jag vet det kommer dom officiellt till salu!

Stoet som var här på betäckning har inte fått en enda brunst sen vi gav kiima piikkin åt den. Synd då det inte blir något föl av henne heller 😦 Men och andra sidan så måste man se det så att det är inte är meningen att den skall få föl. Så det är bara ett dräktigt sto som förhoppningsvis får ett föl efter Pampas nästa vår! Något att vänta på och se fram emot iallafall!

 

Annonser

2 reaktioner på ”Ny banner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s