Det var det.

Tack för denna sommar, den har varit fantastisk. Sista sommarhelgen firades me musik från 90 talet. Det va roligt att höra på sånt som spelades när man själv var tonåring👍 


Kommer ni ihåg att jag sa att jag skall njuta av sommaren utan tävlingar och hästar och koncentrera mig på ett normalt liv? Jag har lyckats!!! Och så jäkla skönt det varit, men NU är jag beredd att börja hösten och med allt va det innebär. Jag kan säga att jag kommer rida mer än någonsin denna vinter 😉

Jag har endå lite ledigt kvar före vintersäsongen drar igång i stallet. Inom september månad skall stallet fyllas upp med hästar igen, jag väntar 4 st som kommer i olika etapper bland annat NOVA. Men före det måste jag STÄDA och måla hela stallet. Skall nog börja nu i veckan så jag får det klart före vi åker bort en vecka igen. 

Vid månadsskiftet september/ oktober skall kaninungarna flytta till sina nya hem. Två st är ännu hemlösa, el nej hemlösa är dom inte. Dom får nog bo kvar här om ingen köper dom. Men söker nytt hem gör dom. Båda är pojkar. Ena mörk grå och andra zobel el viltzobel. Kan inte det där med färger så bra.. Men enligt christina är det nog så..😀 så sprid ordet att det finns ljuvliga franskisar till salu! Men bara till folk ni vet att sköter sina djur!!!Pampas skall eventuellt starta en dressyrtävling i slutet av September. Om inte så blir det i Oktober! Det är mycket roligare att rida dressyr här hemma nu då jag har något att träna på! Jag skall alltså inte tävla utan det sköter Jessica men jag övar med Pampas på vad som behövs och det som Jessica säger att jag skall göra. I lätt a program skall man göra halt från galopp, rygga och förvänd galopp. Jag har aldrig lärt Pampas rygga *skäms på mig* så det övar jag nu varje gång. Förvänd galopp gör jag åxå lite varje gång för att det skall funka så lätt som möjligt. Att göra halt rakt från galopp är inget jag gjort tidigare så mycket men har nu börjat träna på det åxå. Det är ju inte svårt, men försöker få det att se så smidigt ut som möjligt! För några veckor sedan fick jag speglar till ridplan och dom gör allt ännu lite roligare och lättare att rida själv. Det har varit så pass kul att jag t.o.m har glömt att hoppa sen speglarna kom 😗

Annonser

4 reaktioner på ”Det var det.

  1. så här skrev du ifjol ” Och blicken han gav när trailern körde bort från gården…..no words!!” tyckte så synd om Nova då (jag vet, det barnsligt 😉 ) så det känns liksom bra att han (får) komma hem igen. Vacker häst 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s