Nova är hemma

Igår kom då Nova hem som planerat, han tog det med ro och börja äta genast, som om han aldrig hade flyttat. Idag red jag honom på plan en stund, samma Nova fortfarande. Men jag hade glömt hur härlig hans galopp är och hur bekväm hans trav är. ❣❣ imrogon måste jag klippa honom, han är redan långhårig, vilket är lite konstigt eftersom ingen av mina andra hästar är det. Både Lalle , Pampas och Vinnia har fortfarande sommarpäls medan Elli och Stella bara fått lite tätare päls men endå inte lång. Pippi, korven och Minos har redan lite päls men dom är ju gamla åxå så det är skillt.

Pampas var ett pisshuvud igår på tävlingarna och jag tyckte synd om Jessi som hamna rida. Sku jag vari hon skulle jag avbrutit så illa var det. Pampas lade hand bromsen i genast från början och sprang med huvudet i vädret😡 fattar inte vad det slog i honom, men han var riktigt sur.. Vill bara glömma det och gå vidare.

Planerna var att rida Stella idag oxo men tiden räcker inte till, måst ta ut Pampas idag ännu och jogga av honom. Imorgon får han vara ledig och på Tisdag kommer Jessi igen.

Adele är sjuk, jag ha fått lägga henne skillt från dom andra kaninerna. Jag hoppas det inte är allvarligt. Jag har åxå flyttat små pojk kaninerna till stora pojkarnas sida. Dom bor nu med pappa deras och Grålle tills dom skall flytta. Mitt hjärta smälter när jag ser hur snällt Grålle och Frasse behandlar dom. Grålle tvätta ena babyn och dom äter alla från samma gräshög från första stund. Så snälla❤️

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s