Fina unghästar vol 2

Ni som följer min instagram vet redan att Elli och Stella varit duktiga igen. 😍 Men jag vill skriva om det här, det var igår ett riktit wow moment för mig som tål minnas och skrivas ner. Jag har skrivit tidiagre att jag gått enstaka bommar på plan och att jag tagit det första hoppet med Stella.(i misstag) Elli har åxå gått en gång tidigare över bommar.

Men igår då hade jag byggt upp en bana med fem ”hinder”. bommarna låg på marken men några var litelite upp från marken och ett var ett litet kryss. Stella var så ivrig att hon skulle trava genast när jag satte mig upp, vilket är bra så lät henne göra det. (Jag skritta fram från marken nog). Jag travade några varv utan att fara över hindrena men för att inte hålla på så länge styrde jag mot första bommen.

För det första drive mot hindret, för det andra hur styrbar hon var och för det tredje balansen,känslan och eftergiften hon bjöd på💕💕❣❣ jag skulle påriktigt kunnat gråta. Hon var så fin, vi t.o.m hoppade över krysset och landade i galopp efteråt. ( stella som bryter till trav t.o.m efter att hon landat när vi löshoppat) Det kom så naturligt för henne, jag berömde och berömde allt vad jag kunde och jag tror hon förstod hur duktig hon varit för hon såg verkligen nöjd ut med sig själv. Jag slutade så länge hon ännu hade ork och vilja kvar såklart, även om jag inte alls hade velat😄 den där känslan glömmer jag aldrig!

Sen var det Ellis tur, jag hoppades såklart att det skulle gå bra men var lite på min vakt eftersom hon ofta får spunk när hon löshoppas. Hon blir lite vild om man säger så. Men igen fick jag en sån känsla jag inte glömmer. Den här gången mest över hur snäll och försiktig hon var men åxå över hur bra hon gick att styra plötsligt. Hon travade åxå stundvis med huvud lågt och avslappnat och inte en gång försökte hon härja. Vi hoppade vårt första hinder och travade många varv utan problem. Jag blir mest glad över hur lugn hon är när jag är på ryggen. Alla som känner Elli vet hur vild hon är både i hagen och när man jobbar henne från marken. 

Motgångar kommer det såklart att komma men efter det här stör det inte. Jag fick så bra känsla att jag lever länge på det!!!


Sen är det ännu pricken på i,et att ännu till Vinnia och Lalle har varit super att rida! Jag har ridit Lalle nu en gång i veckan, för att lära honom förvänd galopp och tillika bara rida igenom honom. Han är en naturtalang och det var väldigt skoj att rida honom när han verkligen ger sitt allt!

Vinnias galopp är to die for när hon lägger rumpan under sig och kortar ihop sig så man sitter där som man skulle sväva. Idag hoppade jag henne och fast jag inte hoppat många gånger från ryggen har det redan blivit stabilare👍

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s