Sista tävlingen i år

Det gick inte lika bra idag som senast men det får endå bli sista tävlingen för i år. Vi kom igenom banan med 8 fel och jävla många överlopps hopp :). Herre jessus vilken bomb jag satt på idag. Att det kan kasta såhär från en helg till en annan. Förra tävlingen var hon ko lugn och idag en tickande bomb som aldrig blev trött. Det kan ju ha att göra med att hon stod Tisd och Onsd och så red jag väldigt lätt på Torsdagen dessutom. Eller så va hon bara stoig, det är hon nämligen bra på!!!

Det var iallafall bra övning att vi kom iväg, lastande gick bra och hon fick öva åka ensam och vara ensam på tävlings plasten. Tror det gör riktigt gott med lite paus nu över vintern och så börjar vi på nytt när tävlingarna dra igång! Det har hänt en hel del nytt dom senaste två månaderna i ”lilla” Vinnias liv!

Det positiva med Vinnia fast hon brallar på inne på banan är att hon endå hoppar. Hon är ärlig mot hindren och gör vad man ber fast det inte är så smidigt el snyggt! 🙂 Idag hoppade vi både hinder med plank under, vågen och grinden och inget tittade hon på. Vingli som tusan blir hon när hon inte är 100% koncentrerad och skit tung att rida. Efter den korta banan kändes det som jag ridit 10 hästar!

Nu skall vi finslipa på dressyren och hennes självförtroende och bara hoppas hon blir så fin som jag tror hon kan bli en dag!

14341580_649651378535008_428652129_n

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s