Igen Söndag, farsdag och en vecka ha gått

Farsdag idag betyder att jag hade en par timmar kortare arbetsdag. Det var middag i Lövkulla kl 16. Inplanerat var att rida 3 hästar och klippa två. Det gick nästan, Pampas och Nova klippta- check men jag hann bara rida Pampas och Vinnia. Nova fick bara springa av sig på åkern i lina då tiden tog slut. Jag red kanske onödigt länge med Pampas. Vi var på en lite längre terrängtur. Klippningen gick fort, halv timme per häst som det alltid tar!! Första klippningen för Pampas i år, andra för Nova som jag klippte då redan när han kom hem.

Nästa i tur att klippa är Vinnia. Men det får vänta nån dag, imoron skall vi till manege med henne och till klippningen behöver jag mera tid. Misstänker att det inte kommer gå lika snabbt 😃 så måste göra det en dag då jag inte har så många hästar att rida. 

Vinnia är en helt ny häst nu, saker som tidigare har varit svåra el omöjliga går idag smärtfritt. Små saker som man märker när man hanterar henne,  rider el bara ser på henne. Det är så skönt att d börjat vända, hon börjar bli en riktigt trevlig häst. 

Jag försöker i vanliga fall hålla helgerna lite lättare, d.vs jag rider inte lika mycket men igår hade jag full dag p.g.a att jag var fredagen på jobb och då fick alla hästar ledigt. Så för att ta igen måste jag köra på mer den här helgen.

Imorgon som sagt skall vi till manege, Ida skall rida Vinnia och jag tar med Stella som övning. Rider henne en liten stund men sen får hon bara vara med. Hon har inte åkat bil sedan våren så det gör gott med lite påminnelse. Nästa gång vi far iväg får Elli komma med. 

På Onsdag skall regnet börja och vintern går troligtvis på paus. Vilket nog är tur för det skulle bli så jäkla lång vinter annars. Vi som inte ens planerat åka utomlands i år. 😛  nå man vet aldrig hur det blir med den saken..

På torsdag kommer tandläkaren, alla utom korven och Nova skall kollas, utöver det skall skitproven samlas in och Stålle ska vi ta blodprov av. Helt bara för att kolla att allt är som det skall, han är frisk men vill göra det endå.

Måste lägga upp den här bilden som jag la på Instagram här åxå, Stålle som har tagit en selfie😍😍😍❣❣❣mitt hjärta och mitt guld❤️

Annonser

2 reaktioner på ”Igen Söndag, farsdag och en vecka ha gått

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s