Ääälskar plus grader

Visst var det fint med vitt på marken och torrt väder, men jag är endå sååå glad över att det är varmt igen!! Å hur snabbt det har smultit, det var isbana bara några timmar!!! Ridplan är redan bar!!!

Det är så skönt när man kan gå ute utan vantar, ha mindre kläder på sig och framför allt, vattnet fryser inte ute i hagen!!! Håller fortfarande FÖR en varm vinter!!

Vädret överraskade ju positivt idag åxå, det öste ner vatten imorse för att sen mitt åt dagen klarna upp och solen kom fram. Sånt gillar jag, då det inte var lovat så bra från början! Red bara Nova idag eftersom alla andra blev raspade, det går nästan hela dagen till det här, då stallet sen skall städas på nytt och det är en massa in och ut förande på hästarna utöver själva raspande!

Ingen hade något märkvärdigt i munnen, Elli och Stella kollades för första gången och vi konstatera att dom inte har några varg tänder! SKÖNT!! Av Elli tog vi bort en mjölk tand då riktiga tanden försökte komma fram. Mjölk tanden blev skuffad åt sidan så den låg på kinden och kanske kunde vara lite obehaglig.

Vinnia hade mest taggar/vassa kanter, men så är hon inte raspad på 2 år heller. Senast som hon skulle iväg för att raspas hände en olycka i transporten så dom fick operera stora muskeln i halsen istället för att raspa tänder och sen blev det bort glömt.

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s