Babbel

På Lördag skall jag få SOVA!!! och på Söndag åxå. Herregud va skönt och behövligt! Det är 10 veckor sedan jag sist vaknade utan veckar klocka. Idag har jag varit på jobb och likaså skall jag vara imorgon. Det kommer kännas nästan som en hästfri vecka det här med sovmorgnar och mindre ridning. Ridningen dom här två dagarna sköter Stella, Marie och Ida. Det känns super att kunna överlämna hästarna åt dom och inte behöva fundera alls på hur det går el om dom klarar det. Idag tog jag ut Stella och Elli när det redan var mörkt bara för att det är PLUSGRADER och jag kunde longera dom på planen. Den var inte mjuk men på väg att bli så det hade bra fäste och den är jämn så dom kunde få trava utan att ömma och halka. Oj så dom behövde det. Stella speciellt tyckte det var skönt att jogga på där.

Imorgon efter jobbet skall jag hjälpa Ida när hon skall iväg med Vinnia på träningar. Jag vill såklart åka med och titta på. Kommer bli intressant att se vad dom kan få för tips. Om tränaren förstår sig på Vinnia. Om hon inte gör det har vi en plan B !!

Natten till Lördag skall det bli minus grader IGEN, vilket betyder att allt blir stenhårt igen en gång 😦 Det börjar bli lite för mycket av det hårda nu, det skulle verkligen få komma snö nu om det tänker hållas kallt. Hästarnas ben mår inte bra i längden att jobba på hårt underlag. Jag måste säga att jag kan inte komma ihåg när det skulle varit så här hopplöst före sist?! Förra året hade vi plusgrader enda in i December och vi klarade oss utan hockar och sen kom det snö genast.

Jag har redan hört mig för om att låna en manege som är nära oss ifall det fortsätter så här. Dit går det snabbt att köra så får åka med två hästar åt gången alltid när jag får hjälp bara. Ja förrutom Pampas då som nog får åka ensam. Jag har hittills aldrig behövt manege, men fortsätter det såhär så blir det en första gång.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s