2016 -> 2017

2016 kunde ju inte sluta på ett bättre sett, plus 7 grader och plan var super bra. Torr och perfekt att hoppa på. Så sista dagen i December plockade jag fram hindren och hoppade alla mina hästar. Även Nova. Och igen gjorde han allt plättlätt!! Men nu blir det ju paus en längre tid med hoppande för honom p.g.a vädret. Vilket är helt ok! Med Vinnia skall jag på Juhos träningar den 8.1. Så det var riktigt bra att jag fick hoppa lite hemma före. Hon tagga till lite väl vid ett till fälle och bjöd på lite överlopps skutt. Men annars hoppade hon fint!

Monica värmde upp V åt mig, hon har inte ridit henne sen den veckan vi var i Kroatien. Det gick fint, V var nöjd med henne. Och Monica kunde ganska snabbt konstatera att det gått mycket frammåt med ridningen. Vinglande har minskat och balansen är en helt annan.

Första videon är när hon slutat fjanta och den andra kan ni se hennes ”lilla” bocksprång efter hindret. Hon hade så bråttom före hindret så hon inte kom tillbaka tillräkligt före och avstampen blev fel. Tror hon blev arg på det och visade det åxå…sto! Någon som kan fixa en video i slowmotion? Jag skulle vilja se bocksprånget i slowmotion😄

 

 

 

 

Nu är Stella och Elli officiellt 4 år. TÄNK va tiden gått. Det betyder att dom får börja tävla😃. Det känns som väldigt långt borta just nu men nog är mitt mål att komma iväg med dom på en bomklass tävling i år. Det är målet men hoppas såklart kunna hoppa en 60 cm klass åxå..skall bli kul iallafall😄

Bara det kommer snö skall jag åka iväg och rida Pandora, det har jag väntat på. Måst få Stella med mig bara så jag hittar dit, hehe. dåligt minne? javisst! Ägaren har funderat ta föl av henne i år, jag blev åxå frågad om jag vill låna henne under den tid ägaren själv inte hinner rida så mycket Men det måste jag tyvärr tacka nej till. Hur lockande det än är!

Det är bara Januari men är helt säker på att det blir ett händelserikt år igen. Förhoppningsvis föl, lyckade betäckningar, träningar och en fin sommar. I år har jag igen betena tillhands. Ny odlade och fräscha. Det vill säga sto och valack bete skilt. Stonas bete är ännu större i år med både skog och åkermark, så vill ni boka plats kan ni göra det redan nu. Har inte helt på det klara med priset ännu men hoppas få svar på d under januari.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s