Snöstorm

Jag såg igår fram emot att det skulle komma snö och bli varmare!! Idag ser jag inte alls fram emot det. Ush det är snöstorm. Blåst, det värsta jag vet. Sitter inne och väntar i hopp om att vinden lättar så jag kan gå ut och rida.

Men tur iallafall att kölden släppt. Tyckte så synd om kissona som inte varit mera ut än till stallet på wessan. Och dit har vi fått bära dom😔 dom har haft så tråkigt. Kaninerna har inte heller rört på sig mycket annat än när jag hämtat mat åt dom. Dom ligger inbakade i halmen och värmer varann.


En del hästar har druckit lika bra som när det är varmare, en del just inget, åxå där tur att kylan inte varade längre. Dom som inte dricker bra ha fått gröt varje kväll och som soppa. Det har funkat bra.. 

Hästarna är motionerade även fast det varit kallt, det dumma är ju att dom inte bryr sig om kölden, dom är piggare än någonsin och verkligen i behov att röra på sig. Igår var jag runt Börjes med Vinnia, ensam för första gången!!! Det är en 7,5 km länk som vi bara varit en par gånger på med sällskap.Det var inte meningen att fara hela vägen men stoet kunde inte bete sig för fem penni när vi kommit halvvägs. Backa och pep och protesterade. Så jag blev arg och tänkte att jaaha, kan du bråka kan jag åxå. Vi far en längre länk. Med lite jävlar anamma kom vi runt den hur fint som helst!!👌🏻

Min nya rock funkar bra så länge det inte blåser el om du galopperar i motvind. Då blåser den upp och släpper såklart in kall luft på benen. Vad jag saknar är att det kunde finnas någo gummiband man kunde sätta fast den i ex stövlarna så den inte slipper och fladdra. El en gummilänk runt benet. Star riders ridbyxorna som jag åxå lova värdera är som jag sa långa, fast dom passar i övrigt är benen konstigt långa. Silicone på knäna är bra men inte nå bättre än nå andra siliconbyxor. Gummibandet vid midjan knölar ihop sig. Dom ör bekväma, men så är många andra av mina ridbyxor åxå. Så förrutom att dom har häftiga färger tycker jag inte dom är så extra. El jo för priset skull är dom kanske lite extra. Då andra liknade ridbyxor är betydligt dyrare.

Annonser

2 reaktioner på ”Snöstorm

  1. Alltså jag är så in i he**etes avis på din mage. Jag vill åxå ha en så där platt mage utan minsta lilla överlopps skinn/hud. *suck* Byxorna tycker jag är snygga men siliconet på knäna tycker jag kommer för långt fram. Liksom förlångt över/mot knät. http://nouw.com/MariaLA

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s