1 Februari

Igår körde jag Ida och Marie på träningar för Jepa. Det är mycket träningar nu! Har varit hela Januari och kommer fortsätta effektivt i Februari. Ida går dressyr med Vinnia en gång i veckan och jag på hoppträningar med V en gång i veckan. Till på det tränar Marie med Nova och jag skall hoppa Lalle före vi tänkte starta en tävling med honom snart. Jag har inte sagt det tidigare då det inte är min sak men nu vet nog så många det redan så, Stella är gravid och därför är det jag som hoppar Lalle ifall någon undrar. Stella rider honom så han hålls igång men jag rider allt det som krävs mera jobb och fart. Efter en redig månad kommer han sakta ställas av OM vi inte hittar någon som kan rida honom flera gånger per vecka. Jag kan åxå rida honom men jag kan inte ta han helt på mig då jag har så många andra hästar. Och att rida honom bara nu och då är lite riskit då han kan bli lite över energisk. Då är det bättre att ställa av han helt. Men Lalle är sån som inte gillar ändringar, inte det minsta så det blir att sakta sakta lämna bort ridningen. Han skall såklart inte bli och ruttna i hagen utan man kan gå ut och gå med honom, ha han som handhäst el longera men inte rida! Sen hoppas vi allt går bra med babyn och att Stella kan börja rida till sommaren så hon hinner tävla ännu i år!!

Så att sådant. Kommer mera uppdateringar efterhand om vad som pågår här!

Jag är jätte nöjd med Nova nu, jag har varit en längre tid. Han har fått sin kropp tillbaka och han är riktigt bra att rida. Lite lite hö mage har han men inget radikalt. Han behöver ju bara se på hö för att bli rund.. Pampas är åxå i fint skick nu, lika som på sommaren. Inga överlopps kilon. Det har löna sig att mata flera gånger per dag hö. Alla andra har nu fritt hö förutom boysen mina. Nästa vecka skall mina få ackupunktur. Vinnia och Nova för att kolla läget då dom båda har haft stora ändringar i arbetslivet och muskulaturen och Pampas bara för att det är längesedan han har fått ackupunktur. En liten check på läget helt enkelt.

Annonser

3 reaktioner på ”1 Februari

  1. Nova ser ut att vara i väldigt fint skick. Man ser inte att han sku vara minst lilla tjock nu. Rund å fin i kroppen. Marie är så lång att han ser jätte liten ut på bilden 🙂 Vilken manege är ni i?

    Gilla

    • Tack! Det är kanske lite dålig vinkel på bilden, för jag tycker inte att hon är så lång på honom i verkligheten. Längre än jag jo 😉 men inte för lång. Vi är i virkby manegen, där jag varit på jobb.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s