Vinnias 3.dje hoppträning

Jag fick det nya bettet och det är ännu bättre  än det andra, båda är gummi men det förra var rakt bett och det här är två delat. Hade velat ha ett tre delat men får vänta tills det dyker upp ett billigt! Det här är bättre i hennes mun och hon tar hjälperna bättre.  Juho sa åxå att nu kan jag ju rida henne, tidigare har hon mest sprungit omkring med mig hängandes i mun. Och igår kunde jag använda lite skänkel åxå utan att hon sprang iväg. Vet sen inte om hon var lugn igår för att hon var utan baksko, trött el har hon bara sluta med allt överlopps?

Vi hoppa mycket jumppa övningar igen, det är väldigt bra för V eftersom hon då måste jobba med hela kroppen, inte bara hoppa ett hinder här och där utan tänka och bära sig över flera hinder/bommar i rad. Hon får en guld stjärna av mig för hon är verkligen modig, hon hoppar allt fast det är nytt och svårt. Tittar inget och det är skönt!!!

Sista övningen ni ser på videon var den mest krävande, vi skulle vända nästan på stället och sen hoppa en linje med två oxrar. Vi fick nästan till det som det skulle gå, lite i utkanten blev första bommen men det tycker jag är godkänt för stora V och lilla jag som just får skänklarna runt henne. Hoho hon är nog stor och mycket häst att hålla reda på 🙂

Det var roligt och överraskande att få höra av Juho att han tycker jag passar bra med Vinnia! För jag känner mig inte helt hemma där kan säga. Men jag känner hur det blir bättre för varje gång!! Och en sak som är väldigt positivt med att rida Vinnia är att Stella kommer inte kännas stor alls efter det här 🙂

Nå här är videon, vad gillar ni oss i Orange utrustning, haha, vi syns iallafall.!!

 

Annonser

4 reaktioner på ”Vinnias 3.dje hoppträning

  1. Hon ser mycket bättre ut än förra gången. Mycket lugnare med huvudet. På ”svart” häst passar nästan alla färger, vilket är kul. Intressant häst att följa med hur hon utvecklas. Ha det bra.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s