Varför gör man så?

Om du lägger upp något på fb el instagram och inte förklarar bilden så kan man väl vänta sig frågor. Sen när man frågar och inte får svar så där tappar ni mig.. Lägg inte upp något om du inte är beredd att förklara el svara på en fråga. Sakliga frågor= sakliga svar. Right? Vill ni inte att folk snokar,frågar så lägg inte ut något. 

Nå inte var det varför jag logga in här idag. Jag skulle ju visa er Pandis! Jag var och rida henne idag, första gången ever och hon är nu 7 år gammal. Undrar själv varför nu först.. Hon har varit mycket ur bruk om vi säger så. Ägaren har fått barn och flyttat o.s.v o.s.v

När vi  va med Stella i våras och hälsade på så hade hon stått en lång tid. Nu är hon nog riden men mest i terrängen. Det märks för hon är grön. Vinglar och lutar innåt, tung på handen då hon inte orkar bära sig o.s.v. Men endå bakom allt det så var hon kiva att rida. Hon är större än Pampas men har kortare steg. Men det tror jag är bara för att hon inte är jobbad i skritt och trav. Hon är åxå väldigt frammåt, vill galoppera hela tiden. Så därför blir traven och skritten dålig när hon inte jobbar me hela kroppen. Men jag sa åt Stella i bilen att två veckor så sku hon va helt ridbar om jag fått låna henne😄 Ljuvlig storlek, och bra arbetsvilja, för att vara sto så inte något onödigt pottig heller. Jag ska åka i sommar igen och rida henne och hoppas på att hon är mer skolad då!

Lägger samma film här som på instagram


Men hej hur härliga tider har vi inte nu? Det är ljust ute, länge!! Och t.o.m en mulen dag.  Jag behöver inte längre stressa med att hinna rida alla före det blir mörkt, dagen känns så lång mittiallt. Från och med imoron blir det plusgrader på dagen, yes. 

Terrängen är perfekt att rida i nu, underlaget är super överallt MEN endå väntar jag på att ridplan skall bli bar. Hoppas den starka solen sköter det åt mig fort😉 vi har alla i stallet tränat jätte mycket konditionen nu senaste tid, även fast plan är helt användbar. Men lite mer dressyr skulle vara på sin plats nog nu.

Näs

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s