Söndag 19.2

Jag hade tänkte skriva ett inlägg igår men det fanns ingen tid till det, nu har jag ingen lust att skriva alls och egentligen inte tid heller. Jag borde gå ut och rida men är totalt slut i kroppen och har en hemsk huvudvärk. Igår blev nog lite för tung dag, el fel, hela förra veckan har varit lite för mycket. Nu säger min kropp stopp.

Jag var ute i stallet halv 7 igår och var in och äta på dagen en snabb sväng. Efter det kom jag in 18.30 igen för en timme och sen kvälls stallet. På morgonen på tävlingarna var det regn och trist väder. Men efter min mat paus kom solen fram och vad tror ni vakna till hos mig? Jag bara måste börja städa hagar!! Petri hjälpte med mönkkijän å vi fick 3 hela hagar helt tömda på skit, (allt som lossna) Vilken befrielse att få bort så mycket! Det kommer komma lika mycket till ännu senare mot våren men det här var väldigt bra start!! Så roligt. Men så tungt. Inatt har jag haft benvärk, huvudvärk och min tennis arm båge har skrikit efter hjälp 😦

Jag hoppa 3 klasser igår, 1 med Vinnia och 2 med Lalle, alla noll banor. 2 dessutom fina el bra banor. Lalles första klass var nästan katastrof, ingenting satt som det skulle, men det brukar ju vara lite så. Han rusar omkring i första klassen för att sen funka jätte bra i andra..Och 80 cm klassen är ju huvudklassen så bra endå att det är den han åxå hoppar bra. Vinnia är jag hel nöjd med, lika som senast vi var i Lojo så var hon ridbar och inget extra pysslas mellan hindren.

Video från Vinnias klass och Lalles 80 cm bana. Obs. det skall inte stå 0/0 på Vinnias bana utan bara 0 då det var en clear round!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s