Mars! vår månaden

Det har hunnit bli vår medan vi varit på semester, åtminstone i kalendern. Ursäkta den plötsliga tystnaden men vi har alltså varit på loma. Verkligen behövligt då min kropp protesterade lite före avfärd. 😳 ni som vill kan läsa om vår resa på andra bloggen.

Nu är jag tillbaka med nya krafter och såklart när jag är borta så händer det en massa här hemma. Både sånt jag vetat om i förväg men åxå plötsliga saker. Ska ta upp sakerna efter hand här med er.

Som första grej så skall Stella nu småningom sluta rida och planerna med Lalle är följande. Jag skall rida och tävla honom tills sommaren. Jag kommer få hjälp att hålla igång honom av en medryttare och Stella som kan longera en dag nu och då.

Tävlingar är det igen redan inkommande helg, både Lalle och Vinnia ska med. Vi ska se va V tycker om att fara ut och åka igen efter en liten lugnare periord här emellan. Hon var ju så jäkla bra på senaste tävlingen, både med lastande och ridningen.

Men hej välkommen mars månad och därmed våren. Du kommer bli spännande!! Härligt❣

Åter igen tusen tack till Monica och Linda som skött det mesta i stallet, kaninerna,och ridit ❣❣🌹🌹 Tack till Stella som hjälpt till på alla hörn där det behövts plus ridit Pampas åt mig trots att hon är höggravid. 💪🏻👏💐 Och tack Marie som hållit igång Nova åt mig så han inte blivit en köttbulla och nervvrak, jag vet att du fått pussla en del 💕🌷

Vet ni vad jag tycker, att det är jätte hälsosamt att alla i stallet någon gång gör lite stalljobb och sånt som kanske inte hör till en. På så här vis är det lättare för alla att förstå varann och att man känner till hur stallet funkar. Om det sku behövas i nån situation. Och sen tror jag att om du deltar i stall arbetet uppskattar man mer att de hålls städat och rent. Man ser själv när det behövs sopas i sadelrumme el kanske tvättas en vattenkopp. Utan att nån måste be om det el att det ska kännas som att det där hör inte till mig.. Den inställningen är det värsta som finns.

Annonser

En reaktion på ”Mars! vår månaden

  1. Samma som jag alltid säger, alla borde sklta stallet lite nu å då där de har sina höstar uppstallade. De skulle helt säkert ge alla en helt annat uppfattning om allt. Man tar så lätt förgivet allt när man inget självgör. Man bara förväntar sej att allt ska vara så jädrans fint och gnäller direkt när det finns lite spindelnät nånstans. Varför inte själv ta bort spindelnätet. Jag har höga krav på var Jojo är uppstallad. Men jag är åxå beredd att hjälpa till för att hålla allt så som jag önskar. Ha en bra dag!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s