Mina hästar

Mina hästar ja, nog är det ju roligt att rida igen, speciellt Nova som tydligen var jätte glad att jag var tillbaka. Jag hann inte ta tyglarna heller så gick han spansk skritt och hoppa på som en kanin. Ni vet såna där skutt han gör efter hindrena när han tyckte han varit duktig el är glad. ❤️ samma gjorde han nu. Sen ville han springa av sig så han fick släppa loss lite på en lång raka med mycket snö. Jag tror på nåt vis att det här är nåt han gör mest med mig, då det alltid har varit jag som galopperat honom på bana. Han kopplar väl ihop mig och fart!? Med Linda hade han varit såå snäll och med marie i stora hela åxå. El inte snäll men lugnare. Men vet ni fast nova är studsig och fjantig så litar jag på honom ti 100% när han får springa fullt. Jag är inte det minsta osäker att han ska väja till för något i den farten. När han springer så springer han och inget annat finns. Jag bara hänger med! Love that feeling. Väntar på att åka ti galopp banan igen!!

Pampas är alltid kiva att rida. I hans sadel är jag så hemma. Och hans galopp, när han far fram i egen lugn takt och du bara sitter där med lösa tyglar ❤️❤️

Vinnia blir man aldrig klok på. Igår var ingenting bra, varken åkern el terrängen. Idag sen så sku hon gärna till terrängen och var så duktig. Alltså ston. Säg mig nu igen, varför vill man ha ston???

Ida fick ridförbud medan vi var borta, såklart, typist.. Så monica har ridit henne lite som tur. Men det betyder att jag är ensam me Vinnia nu en tid. Synd när dom hade tänkt starta en el två dressyr tävlingar nu i mars. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s