Dagens stjärna/ dagens svin

Började min morgon med att rida Lalle och Torres. Lalle var fin och Torres jobba mycket bättre än jag väntat mig. Egentligen visste jag inte vad jag hade att vänta annat än han sku va spänd och kanske inte ville jobba på plan. Han drog nog mot öppningen i början och var lite osäker i traven, men det släppte otroligt snabbt. Vi prova lite galopp åxå. Han tog några galopp steg men  stannade sen själv. Kan ha berott på underlaget.. Men vilka underbara steg, han är jätte bekväm att sitta ner i traven och det lilla galopp jag kände av var super. Fast jag bara ridit honom två gånger, igår i terrängen och nu på plan så är jag rätt säker på att det här blir bra ännu. Men skall förståss inte ta ut något i förväg, det kan bli sämre åxå, att nu är det någon sort nybörjar tur😀


En annan tio poängare är Vinnia, bytte bett på henne i början av veckan, igen, och nu är hon mycket lugnare och gladare. Inga överlopps protester, på plan igår jobba hon fint med huvudet stilla och samla sig lite. Idag på åkern lite stark men inga dumheter alls.Tror det andra betet jag hade var för starkt och hon protesterade därför, även om man nte tog i henne..Drama queen som hon är. Skall inte här heller ta ut något i förväg men här hemma har det funkat bra. Får se på tävlingarna imoron..

Sen dagens svin som är Pampas. Efter att torres kom och vi ändrat om lite i hagarna har han tappat förståndet. Han skulle inte ge fast sig i hagen igen, händer alltid när det är nya hästar i stallet. Så nu har han inne arest 😂 halva min dag for till skit p.g.a han…blev sen till middagen i Lövkulla plus att jag nog gärna gjort annat denna fina soliga dag än att jaga på Pampas.

Som sagt, tävlingsdag imorgon, uppdaterar genast bara jag hinner.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s