Hopptävlingarna

3 noll banor av 3 möjliga och vinst i 80 cm med Lalle. Låter ju som ett bra dag el hur?! Endå är jag inte alls glad annat än för Lalles skull att han skötte sig på sista klassen. Men Vinnia skulle jag kunnat lämna kvar i Broby. Hon har aldrig ännu betett sig så dåligt som hon gjorde idag, jag vet orsaken och det var läktaren som var full med folk, oljud och allmänt orolig stämning. Men lite kan man väl försöka?? hon va mer i luften än på marken och jag var helt slut efter att jag ridit henne. Jag förstår att läktaren var skrämmande, många hästar reagera för det men hon överdrev som vanligt. Ute på ridplan var hon hur lugn som helst! Lite duktig var hon endå när hon hoppade banan felfritt och där utan något dumheter, hon gjorde ju sitt jobb visserligen men är endå så sur på henne att det förstör lixom allt det bra. 😦

Lalle var åxå hemsk i första klassens uppvärmning. Även han livrädd för läktaren men skötte sin uppgift! I 80 hoppade han verkligen bra, han var skärpt med benen och med på svängarna när det blev omhoppning. Vi hade överlägset bästa tiden. Vår tid var 21.66 medan tvåan hade 24, något!

17274083_756639371169541_1447476177_n

En rumpa, 4 öron 🙂

17270616_756639377836207_372082040_n

Bilderna under av Joannakultanen.kuvat.fi1489329619892

1489329376079

Annonser

2 reaktioner på ”Hopptävlingarna

  1. Grattis Heidi. Även om du ej var helt nöjd med Vinnia så måste jag säga att det såg faktist helt bra ut via filmen. Men Lalle har nog ändrat sej så sjutton. Menar jag såghonom när du köpte han och så ser man honom skutta på så där tufft idag som är. Otroligt! Jag är helt säker att allt kommer bli bra även med Torres. Lyckades du med Lalle så ska du fixa Torres med en klackspark. Vinnia e fin i rosa 🙂

    Gilla

    • tack så mycket! *En ros för dom snälla orden*. Vinnia var helt ok på själva banan, det var bara uppvärmningen som hon var hopplös, är helt säker på att det är läktaren som gjorde det. Idag igen var hon en lång terräng runda ENSAM och hon skötte sig till 10 poäng!? Lalle ja, du såg hur han var våra första hopp, el bommar rättare sagt. 🙂 inte trodde jag heller han skulle bli så här bra!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s