Stalltvätt

Godmoron denna fina Torsdag. Vad har ni hunnit med idag? själv har jag tvättat stallet, ordagrant tvättat. Jag ar gått med vatten slangen över alla boxar, väggar fönster och golv. Började med att lägga in nytt spån åt alla och sen väta bädden, men fick sen vår fiilis och fortsatte över hela stallet 🙂 så kan det gå.. nu doftar det rent och spån i stallet. När man väter spånet ger det en sån frisk doft av sig!

Idag skall jag och Petri fortsätta tömma hagarna från vinterns skit, Novas hage är redan städad, el nästan..Pampas är åxå klar och idag tar vi Pippis och Vinnias el Lalle och co hage. Sand delen är så klart städad, den städar jag ju hela vintern men mota sidan måst tömmas nu så länge där ännu är is. Det är bara frågan om dagar nu före leran kommer fram och sen är det för sent.

Igår hade Pampas fått nog av sitt tjuras, när jag skulle gå och söka Vinnia för att rida stod Pampas vid porten och tittade på mig, det betyder att han vill komma ut! Så jag tog såklart han först, dom valp ögonen går inte att motstå. Vill Pampas på länk så får Pampas komma på länk 🙂 Å vilken länk då, helt härlig, galopperade så gott som hela länken på lösa tyglar och i så sakta fart att en annan häst kunde ha travat bredvid. Älskar när han är på det där humöret! Det är såååå avkopplande. He made my day!

Torres har gått jätte bra, idag blir det ännu terräng med sällskap men sen skall jag försöka ge mig ut ensam. Imorgon har han ledigt och på helgen hoppas jag plan har så gott som smultit och då skall vi jobba där. Halva är redan sanden framme på så hoppas efter regnet som skall komma imorgon att även skugg sidan smälter!

17308934_1161872647254803_493956792672827309_n

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s