Torsdag igen och sol!

En vecka sedan jag loggade in här och det är lika fint väder som förra Torsdagen 🙂 Idag har jag dock inte tvättat något stall…

Idag har vi istället hoppat med Vinnia och Lalle! Ridplan är perfekt förutom lite lite is på nedre sidan där solen är bara en kort stund. Den är inte ens våt efter allt regn som kommit.

Men den är nog jätte liten att hoppa där med Vinnia 🙂 Alltså det går nog men det är nog roligare på en stor bana där du inte behöver bromsa hela tiden. Idag hoppade vi lite jumppa övningar som vi gjorde med Juho i vintras. el liknande..

lägger film så behöver det inte mer förklaras. Korta mellan rum iallafall så Vinnia fick dra ihop sig! För Lalle blev det passlit men för att han åxå skulle korta sig så krympte vi ytterligare avståndet. Lalle var så på idag att jag hade no control kändes det som. Kanske det var för att det var första gångn ute på länge? Det var full gas hela tiden men han fällde inte ett hinder så han visste var han hade benen. Jag försökte med att komma in i trav några gånger för att han skulle sakta in, samma med Vinnia kom jag i trav några gånger. Mest för hennes skull så det var lättare! Båda två fick sluta med att hoppa en 90 cm oxer. Ingen av dom har hoppat så högt tidigare, med mig i sadeln. Med Vinnia kändes det inte ens som hindret var högt. Det kändes lika litet som när hon hoppa 60cm. Lalle hoppa det bra trots den höga farten. Tror inte 90cm kommer vara ett problem för honom bara han får mer rutin!

Sen till en annan grej, Stella har vuxit. Du hade rätt Marie! Marie sa igår när jag hade henne inne i stallet att hon ser jätte stor ut att hon måste ha vuxit, jag sa näää, du ha bara inte sett henne på nära håll på länge..Idag när jag lade sadeln på som hon inte haft på sen slutet av November? början av December, märkte jag att sadelgjorden inte går runt mera. Jag använde 120 cm i höstas, nu går den inte ens nära på fast. Jag fick ta Vinnias 130 cm och den var inte ens lös. Tror det är massa som kommit till, inte så mycket på höjden. Skall mäta henne nån dag! Men snyggt nu hamnar jag köpa en till lång gjord, nån som vill byta en 120 till 130?

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s