Bildbomb

Systeri var här i går och förutom att vi red ut tillsammans så fick hon fota mig och Stella när jag red henne, första gången sen vinterpausen! Hon har vilat ca 4 månader nu. Ok Linda fick fungera lite stöd tillika för säkerhet skull, man vet ju endå aldrig vad som kan hända med unghästar.

På Tisdagen var Sören och fixade till hennes KALLE ANKA hovar och samma dag tog jag ut henne som handhäst när jag red Macarena, på Onsdag longerade jag och samma Torsdagen. Sen Fredag red jag och hon gick så fint som vi slutade i höstas. Kändes inte ens som vi skulle haft paus. Vi hoppa en bom åxå 🙂 men ingen galopp dock ännu!  Jag sa åt Linda att kan inte fatta att hon har så bra balans, hon vinglar just inget och känns så färdig! ♥

 

En kort film skall ni få se åxå, bilder säger inte lika mycket om hur bra balansen är..

Före Linda åkte hem så fixade jag klar Vinnia för att få några bilder på henne åxå, har ju inget i bildväg på henne. Nu är ju ännu naturen så trist färgs mässigt så vi får göra om det här i sommar. Men endå blev det helt bra bilder tycker jag!

Vinnia har varit super bra nu enda sen jag kom hem från resan (bortsätt från tävlingen ) terrängen är nästan problemfri kan man nog säga och hon har inte bockat en gång el gjort några andra onödiga kanin hopp heller! Visst har hon dåliga och bättre dagar ännu men dom dåliga är endå bättre nu och det kommer man säkert aldrig ifrån, sto lär hon förbli hela tiden 🙂

unnamed (9)unnamed (12)unnamed (10)unnamed (11)unnamed (13)unnamed (14)unnamed (16)unnamed (18)unnamed (19)

 

unnamed (17)

bonusbild, kolla öronen 🙂

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s